Nyhetsbrev

Hur får man fler Nyhetsbrev-prenumeranter?

När folk prenumerera på ditt nyhetsbrev e-postlistan, de ger dig tillstånd att etablera en relation med dem. Ju fler människor som väljer att registrera dig för din e-postlista, desto mer försäljning du landar. Här finns några utvalda strategier du kan använda för att bygga en e-postlista.

Nyhetsbrev är ett av de mest kostnadseffektiva verktyg som du kan använda för att marknadsföra ditt företag. Kunder och potentiella kunder som prenumererar på ditt nyhetsbrev e-postlista ger dig möjlighet att etablera en relation med dem. När de blivit prenumerant för att få ditt nyhetsbrev, kan du bygga detta förhållande, skapa förtroende, och  genom att skicka nyhetsbrev regelbundet. Ju fler människor som prenumererar, desto mer (försäljning) eller aktivitet får du till din hemsida.

Och det är där skon klämmer. Hur kan du få människor att prenumerera på ditt Nyhetsbrev?

Här finns flera sätt att åstadkomma detta konststycke utan att spendera hink massor av pengar på marknadsföring.

1. Gör ett anmälningsformulär synligt och tydligt på din webbplats. Ju mer synlig din “sign-up-ruta” är, desto fler prenumeranter du får. De flesta besökare på hemsidor scrollar inte till botten av sidan utan läser bara den övre delen av sidorna och ju högre upp rutan sitter dess bättre.

2. Sätt en prenumerationsanmälingsruta på varje sida på din webbplats. De flesta företag har bara en startsida, men google skickar besökare till dina andra sidor så därför kan man i någon mening betrakta alla sidor som startsidor.

3. Be folk att prenumerera på ditt nyhetsbrev e-postlista när de slutför ett köp. Att få kunden tillbaka igen, se till att du fånga kundens e-postadress som en del av försäljning och ha en kryssruta så folk blir medlem på e-postlistan.

4. Överväga att skapa en sida när de lämnar din webbplats där de kan anmäla sig för nyhetsbrev. Då behöver du ge dem goda skäl att göra det – vittnesmål från andra som får nyhetsbrevet, löfte om framtida rabatter eller få en gratis produkt om de registrerar sig nu.

5. Fråga nuvarande abonnenter att vidarebefordra ditt nyhetsbrev till sina vänner. Mun till mun är ett av de bästa sätten att öka din nyhetsbrevlista. Påminn dina läsare att sprida information om dig genom att inkludera en anteckning i varje nyhetsbrev och be dem att vidarebefodra nyhetsbrevet till sina vänner som de tror skulle vara intresserade av att läsa det. Försäkra dig om att det finns en tydlig länk till din prenumerationssida i varje nyhetsbrevet.

6. Framhåll ditt nyhetsbrev på seminarier och föredrag. Om du ger seminarier eller samtal om ditt område av expertis, se till att låta din publik vet att du har ett nyhetsbrev och vilka fördelarna med att prenumerera på nyhetsbrevet är. Och glöm inte att ta med din prenumeration länken i miniatyr.

7. Understöd ditt nyhetsbrev i din 30-sekunders reklamfilm.

8. Arkivera gamla nyhetsbrev på din webbplats om anbud inte har löpt ut. Sökmotorerna kan spider de senaste frågorna, vilket ger dig nya besökare. Sätt en länk till din prenumeration registreringssidan på toppen och botten av varje inlägg på din webbplats.

9. Ha en länk till tidigare nummer på registreringssidan till så att de som överväger att anmäla sig kommer att kunna se vad de kommer att få.

10. Skriva artiklar och distribuera dem att handla grupper och lämpliga online webbplatser. Inkludera en sign up länk i författarens resurs rutan i slutet av artiklarna.

11. Erbjudandet en fri gåva – nedladdningsbar naturligtvis, så har du inga leveranskostnader – till dem som registrerar sig för ditt nyhetsbrev.

12. Ta med information om din webbplats och e-postlista i varje paket du skickar ut till befintliga kunder.

13. Få en vän i din bransch att marknadsföra ditt nyhetsbrev till deras sändlista – sedan främja vän lista i din.

14. Framhåll ditt nyhetsbrev till dina sociala medier kontakter. Vissa e-post skicka tjänster (som Constant Contact) har widgetar som gör att du inkluderar en registreringsruta på din Facebook-sida. Inkludera ditt nyhetsbrev registreringssidan i länkarna i sociala medier profiler där så är möjligt, också.

Instagramlogga  Det senaste på Instagram #HITWD˙SE

❤ 5
❤ 11
❤ 8
❤ 16
❤ 11
❤ 6
❤ 7
❤ 4
❤ 2
❤ 6